Tekstbehandling
doPDF

Produkt specifikationer

Producent: Softland

Licens: Freeware

Version: 7

Sprog: Engelsk, Dansk

Pris: kr.

doPDF

Download

Brug en Mac og vær sikker på en ting. Du kan udprinte PDF dokument fra så at sige enhver Mac applikation. PDF dokumneter er ideelle til at sende til andre brugere, uden at miste nogen som helst formattering. PDF bibeholder den originale applikations layout, kan indsætte skrifttyper, billeder og enhver form for speciel typografi, som du har frembragt i dit design hjælpeprogram.

Faktisk bruger kommercielle printere nu PDF dokumenter til af producere deres materiale, eftersom de ved, at resultatet altid vil stemme overens med kilden.

Den væsentligste fordel ved at bruge PDF dokumenter er, at de fleste brugere kan åbne og læse indholdet, uanset deres operativsystem. Det er let, at finde en velegnet læseenhed til Windows, vi vil kunne anbefale Foxit Reader, som en letvægts PDF fremviser.

Problemet er bare, at det, at frembringe PDF dokumenter på dit Windows apparat, er mindre ligetil.

Du er nødt til, at have tiltro til tredieparts teknologi. de fleste ville nok tænke på Adobe Acrobat, men det er meget dyrt, henvender sig til brugere i forretningsverdenen og er helt ude af proportion for de fleste almindelige brugere. Til alt held for dig, er der nu mange gratis PDF oprettelseshjælpeprogrammer, som vil gøre det muligt for dig, at udlæse et PDF dokument fra de fleste applikationer.

doPDF er blandt de bedste. Installer applikationen og når du ønsker, at frembringe en PDF så vælg ganske enkelt doPDF, som dit printer og en destination for dit dokument.

Du kan også vælge, at udprinte din PDF, som et low-quality 72DPI dokument (egnet til e-mail distribution, eller download fra internettet), eller som en commercial-quality 1200DPI fil velegnet til udprintning. Hvis du behøver flere funktioner, så som PDF editering, kan du overveje opgradering til novaPDF, eller et alternativ som NitroPDF.

Vurdering:

Enkelt, men effektivt hjælpeprogram, som sætter dig i stand til, at oprette et PDF dokument fra så at sige enhver Windows applikation.

3

Andre Tekstbehandling Downloads

Kingsoft Office Suite Standard

Kingsoft Office Suite Standard

Kingsoft Office Suite Standard er en samlet softwareløsning til hjemmeopgaver, arbejdsprojekter og kontorbrug. Kontorpakken har 3 hovedmoduler som fokuser på tekstbehandling, regneark og præstation.   Som software skal Kingsoft Office Suite Standard betragtes som et alternativ til Microsoft Office kontorpakken og softwaren koster også en brøkdel af hvad en lice…

5

Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro

Konverter ægte eller scannede PDF dokumenter til Word, Excel, PowerPoint, EPUB, HTML og standard tekst med OCR. Wondershare PDF Converter Pro skaber dokumenter af høj kvalitet fra alle typer af PDF filer.   Som softwareprodukt er Wondershare PDF Converter Pro lynende hurtigt og kan konvertere en 100-siders PDF fil til et andet dokumentformat på under 1 minut. Det gør…

5

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium

Home Premium udgaven i serien af Windows 7 er den mindste version, rent funktionsmæssigt, men den foretrukne version til hjemmebrug.Du får alle de systemværktøjer til disposition som du har brug for og en brugerflade som er betydelig nemmere at navigere rundt i end tidligere version som Windows XP og Windows Vista.Systemkrav:- 1 GHz processor- 2 GB RAM-hukommelse- 20 GB ha…

1

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 2013 findes både i en udgave til en enkelt computer og i en udgave, hvor du betaler et månedligt abonnement og derefter har adgang til at alle modulerne i kontorpakken - udgaven baseret på det månedlige abonnement hedder Microsoft Office 365 Home Premium.En fordel ved Microsoft Office 365 Home Premium er, at du kan registrere programmet online og knytte det…

5