Tekstbehandling
XE Currency Converter & Money Transfers

Produkt specifikationer

Producent: XE.com Inc.

Licens: Freeware

Version:

Sprog:

Pris: kr.

XE Currency Converter & Money Transfers

Download

XE Currency Converter & Money Transfers er en app, der giver dig mulighed for nemt at følge med i forskellige valutaer. Med appen kan du altid finde den bedste kurs, når du skal overføre penge til udlandet.

Det er nemt og hurtigt at downloade appen, og den giver dig en række fordele. Du kan bruge den, både når du skal overføre penge internationalt, eller når du skal købe i udenlandsk valuta. Her gennemgår vi nogle af de mange muligheder, du har med den smarte app.

Hvordan kan du bruge XE Converter & Money Transfers?

XE appen giver dig adgang til tabeller over valutakurser, så du altid sikre dig, at du får den bedste kurs, når du skal overføre penge i udenlandsk valuta. Du kan også sætte en alarm, der giver dig besked, når en valuta når et bestemt niveau.  

Med XE Travel Expense Calculator kan du spare penge, når du rejser i udlandet og skal købe med forskellige valutaer. Med appen kan du hurtigt beregne de udenlandske vekselgebyrer.

Fordele og egenskaber ved XE Converter & Money Transfers:

  • Nem og hurtig at downloade
  • Adgang til tabeller over valutakurser
  • Få den bedste kurs, når du overfører penge til udlandet
  • Indstil alarm, der giver besked, når en valuta når et bestemt niveau
  • Sparer dig for høje gebyrer.

Find den bedste kurs, når du skal overføre penge

Med XE appen kan du undgå høje gebyrer og finde den bedste kurs, når du skal overføre penge til udlandet. Appen giver dig adgang til valutatabeller, hvor du både kan se aktuelle og kurser og kurserne tilbage i tiden. Når du skal lave en international pengeoverførsel, kan du sikre sig, at du får den bedste pris. Se et eksempel på en online valutaomregner her.

Det er gratis at åbne en konto, og der er ingen månedlige gebyrer. Det koster ikke noget at overføre penge. Det er en nem og hurtig måde at overføre penge på fra Europa til over 130 lande. Du overfører penge nemt, hurtigt og sikkert, priserne er gode, og der er online kontoadgang hele døgnet alle ugens dage.

Indstil en alarm, der giver dig besked, når en valuta når et bestemt niveau

Med XE Currency app kan du indstille en alarm, der går i gang, når en valuta når et bestemt niveau. Du vælger selv, ved hvilket niveau alarmen skal gå i gang. På den måde holder alarmen øje med kursen for dig, så du ikke behøver at tjekke hele tiden.

Få daglige mails om valutamarkedet

Hvis du ønsker det, kan du få daglige mails, der holder dig orienteret om valutamarkeder, valutakurser og nyheder. Du kan vælge mellem forskellige daglige mails for at holde dig ajour med, hvad der sker på valutamarkedet.

Du kan vælge en e-mail til valutaopdatering, hvor du får tilsendt daglige valutakurser for topvalutaerne i forhold til din basisvaluta. Du kan også vælge e-mail til valutamarkedsanalyse. Her får du en analyse af, hvor valutamarkedet er, hvor det bevæger sig hen og hvorfor.

Bliv opdateret om valutakurserne hvert minut

XE Currency Converter Widget er en populær valutaberegner, som du nemt kan installere på dit websted. Den er hurtig og nem at installere og giver dig valutakurserne opdateret hvert minut. Du kan tilpasse den til størrelsen på dit websted, og du kan vælge, hvilket sprog det skal vises på.

Alt i alt giver XE appen dig mange muligheder for at optimere dine handler og transaktioner i udenlandsk valuta.

1

Andre Tekstbehandling Downloads

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium

Home Premium udgaven i serien af Windows 7 er den mindste version, rent funktionsmæssigt, men den foretrukne version til hjemmebrug.Du får alle de systemværktøjer til disposition som du har brug for og en brugerflade som er betydelig nemmere at navigere rundt i end tidligere version som Windows XP og Windows Vista.Systemkrav:- 1 GHz processor- 2 GB RAM-hukommelse- 20 GB ha…

1

doPDF

doPDF

Brug en Mac og vær sikker på en ting. Du kan udprinte PDF dokument fra så at sige enhver Mac applikation. PDF dokumneter er ideelle til at sende til andre brugere, uden at miste nogen som helst formattering. PDF bibeholder den originale applikations layout, kan indsætte skrifttyper, billeder og enhver form for speciel typografi, som du har frembragt i dit design hjælp…

3

Kingsoft Office Suite Standard

Kingsoft Office Suite Standard

Kingsoft Office Suite Standard er en samlet softwareløsning til hjemmeopgaver, arbejdsprojekter og kontorbrug. Kontorpakken har 3 hovedmoduler som fokuser på tekstbehandling, regneark og præstation.   Som software skal Kingsoft Office Suite Standard betragtes som et alternativ til Microsoft Office kontorpakken og softwaren koster også en brøkdel af hvad en lice…

5

Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro

Konverter ægte eller scannede PDF dokumenter til Word, Excel, PowerPoint, EPUB, HTML og standard tekst med OCR. Wondershare PDF Converter Pro skaber dokumenter af høj kvalitet fra alle typer af PDF filer.   Som softwareprodukt er Wondershare PDF Converter Pro lynende hurtigt og kan konvertere en 100-siders PDF fil til et andet dokumentformat på under 1 minut. Det gør…

5