Tekstbehandling
Kingsoft Office Suite Standard

Produkt specifikationer

Producent: Kingsoft Software

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog: Engelsk

Pris: 380 kr.

Kingsoft Office Suite Standard

Download Køb

Kingsoft Office Suite Standard er en samlet softwareløsning til hjemmeopgaver, arbejdsprojekter og kontorbrug. Kontorpakken har 3 hovedmoduler som fokuser på tekstbehandling, regneark og præstation.

 

Som software skal Kingsoft Office Suite Standard betragtes som et alternativ til Microsoft Office kontorpakken og softwaren koster også en brøkdel af hvad en licens til Microsoft koster. Samtidigt understøtter Kingsoft Office Suite Standard alle typer af Microsoft Office dokumenter - både den nuværende udgave og tidligere versioner.

 

Der er ingen problemer med kompatibiliteten mellem Kingsoft Office og Microsoft Office dokumenter - begge softwareprodukter understøtter åbning og redigering af hinandens dokumenter, regneark og præsentationer.

 

Til studerende og mindre kontorer er Kingsoft Office Suite Standard er god og billig løsning, der giver de nødvendige moduler til at løse opgaver med udarbejdelse af tekster, opstilling af økonomiske modeller og udregning, samt professionelle præsentationer af projekter osv.

 

En smart tillægsmodul er den indbyggede PDF Converter, der hjælper brugeren med at konvertere alle typer af Kingsoft Office dokumenter til PDF formatet.

 

Som alternativ til Microsoft Office, så er Kingsoft Office Suite Standard noget af det bedste software til prisen. Kompatibiliteten og de avancerede funktioner gør softwaren både fleksibel og brugervenlig. Desuden er brugerfladen næsten identisk med brugerfladen i Microsoft Office, så det tager kort tid at sætte sig ind i navigationen og brugen af softwaren.

5

Andre Tekstbehandling Downloads

doPDF

doPDF

Brug en Mac og vær sikker på en ting. Du kan udprinte PDF dokument fra så at sige enhver Mac applikation. PDF dokumneter er ideelle til at sende til andre brugere, uden at miste nogen som helst formattering. PDF bibeholder den originale applikations layout, kan indsætte skrifttyper, billeder og enhver form for speciel typografi, som du har frembragt i dit design hjælp…

3

Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro

Konverter ægte eller scannede PDF dokumenter til Word, Excel, PowerPoint, EPUB, HTML og standard tekst med OCR. Wondershare PDF Converter Pro skaber dokumenter af høj kvalitet fra alle typer af PDF filer.   Som softwareprodukt er Wondershare PDF Converter Pro lynende hurtigt og kan konvertere en 100-siders PDF fil til et andet dokumentformat på under 1 minut. Det gør…

5

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium

Home Premium udgaven i serien af Windows 7 er den mindste version, rent funktionsmæssigt, men den foretrukne version til hjemmebrug.Du får alle de systemværktøjer til disposition som du har brug for og en brugerflade som er betydelig nemmere at navigere rundt i end tidligere version som Windows XP og Windows Vista.Systemkrav:- 1 GHz processor- 2 GB RAM-hukommelse- 20 GB ha…

1

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 2013 findes både i en udgave til en enkelt computer og i en udgave, hvor du betaler et månedligt abonnement og derefter har adgang til at alle modulerne i kontorpakken - udgaven baseret på det månedlige abonnement hedder Microsoft Office 365 Home Premium.En fordel ved Microsoft Office 365 Home Premium er, at du kan registrere programmet online og knytte det…

5