Security Suites
McAfee Total Protection

Produkt specifikationer

Producent: McAfee

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk, Svensk, T

Pris: kr.

McAfee Total Protection

Download

Vær i sikkerhed for trojanske heste, virus, spyware, rootkits m.m. med den mest avancerede anti-malwarebeskyttelse - prøv McAfee Total Protection. Den avancerede scanningsmaskine kontrollerer hurtigt for trusler uden at belaste systemressourcerne og batteriydelsen på bærbare computere.

Beskyttelse imod Anti-malware

Hold zero-day trusler og botnets på afstand med McAfee ActiveProtection og NetGuard teknologier.
Kryptering af mapper og filer - Beskyt din identitet og dine data ved at låse dine fortrolige filer inde i en kodeordsbeskyttet boks.

Beskyttelse af dit sociale netværk

Opret korte, pålidelige URL-link med en Safe URL Shortener og udbred nyheder, ikke spam, eller malware.

Trådløs netværksbeskyttelse

Hold hackere og tredjepart borte fra dine kodeord og personlige filer når du er tilknyttet åbne, trådløse netværk.

Redskaber til Optimering af computer

Find og lap huller i Windows og applikationer med MacAfee QuickCleaner. Tilintetgør på sikker måde følsomme filer, så som skattepapirer, med McAfee Shredder.

Effektive Forældrekontrol

Blokér upassende hjemmesider og indstil tidsbegrænsninger for brug af internet. Kontrollér dine børns login-tidspunkter, forsøg på at få adgang til forbudte hjemmesider og den samlede tid, som er tilbragt online. Se, hvad dine børn har været i gang med online, i en detaljeret brugerrapport.

Filter til spam e-mails

Sørg for at farlige og generende emails ikke finder vej til din indbakke ved brug af McAfees præcisionsfilter.

To-Vejs Firewall

Udeluk hackere og forebyg, at ondsindet software udnytter din operativsystem eller stjæler dine personlige informationer.

Sikkerhed mod Netværksindtrængen

Find ud af om nogen stjæler din internetforbindelse ved brug af My Home Network, som viser dig alle dine tilkoblede udstyrsenheder.

Avanceret internetbeskyttelse

Find ud af om den hjemmeside som du skal til at besøge, er farlig, ved brug af McAfee SiteAdvisor, som viser røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger. Hold dig beskyttet mod phishing URL-links i e-mails og chatbeskeder med SiteAdvisor LIVE add-on.

Køb McAfee total Protection til nedsat pris via dette link.

3

Andre Security Suites Downloads

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security tilfører din computer både antivirus, firewall, antispam og forældrekontrol til beskyttelse af de mindste i familien.Den central del i Bitdefender Internet Security er antivirus-scanneren som altid er aktiv i Microsoft Windows. Alle filer og datatrafik bliver grundigt scannet og finder Bitdefender Internet Security tegn på virus eller pontenti…

2

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Panda Internet Security

Panda Internet Security

Panda Internet Security er en sikkerhedsprogramgruppe, som gør det muligt for dig, at bruge internettet til hvadsomhelst. Den beskytter dig mod virus, hackere, online bedrageri, identitetstyveri og alle andre kendte og ukendte virustrusler. Den holder også din indbakke fri for spam og gør det muligt for dig, sikkert og privat, at surfe på web med den nye Panda Safe Browse…

3