Security Suites
Norton 360

Produkt specifikationer

Producent: Symantec

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk, Svensk, T

Pris: kr.

Norton 360

Download Køb

Norton 360 er en sværvægter indenfor sikkerhedsprogrammer til Windows og er kendetegnet ved, at du får mange effektive sikkerhedsværktøjer samt en lang række praktiske funktioner til alt fra online backup til optimering af de interne processer i Microsoft Windows for at fremme en forbedret ydeevne. Ønsker du komplet ro i sindet, så er Norton 360 ikke til at komme udenom.

Udover de grundlæggende antivirus, firewall og antispam funktioner som bør forventes af et sikkerhedsprogram så skinner Norton 360 igennem ved at have alt det som man ikke normalt ser i konkurrerende programmer.

Her er de mest væsentlige funktioner og moduler i programmet:

Antivirus via Insight-teknologien: alle aktive filer og programmer på din computer scannes for mistænkelig adfærd. Virus og malware pågribes med det samme og sendes i karantæne eller slettes permanent.

2-vejs firewall: analyserer alt datatrafik til din computer og blokerer alt mistænkelige, usikker eller uidentificerbar datatrafik.

Antispam: sikrer din indbakke og mail-klient imod spam og e-mails med farlige og usikre links.

Norton Safe Web: vil fortælle dig om den hjemmeside du er ved at klikke dig ind på er sikker eller farlig at besøge.

Norton Online Backup: hele 2 Gigabyte online lagerplads til backup af din data.

Forældrekontrol: sørger for at børn og unge sjæle kan færdes trygt på internettet.

Anti-phising: hjemmesider som gør brug af phising-angreb bliver straks blokeret.

Norton Identity Safe: gemmer alle din brugernavne og kode et centralt sted og lader dig logge ind på dine favorit steder helt automatisk.

PC-optimering: har systemværktøjer til defragmentering, optimering af hukommelsen og frigørelse af plads på harddisken.

Norton Power Eraser: kan scanne og rense din computer for de frygtede rootkits.

Norton Pulse: sørger for at implementere virusopdateringer hvert 5-15 minut uden at det påvirker de opgaver computeren afvikler imens.

Norton Scam Insight: undersøger en hjemmesides omdømme og afgør om det er sikkert for dig f. eks at indtaste dine personlige oplysninger der.

Automatisk backup: assisterer dig i at tage automatisk backup af udvalgte filer til f. eks et USB-drev.

Norton 360 kan installeres og afvikles på alle versioner af Microsoft Windows fra XP-versionen og frem til den nuværende Windows 8 - alle bit-versioner fra 32-bit til 64-bit understøttes også.

Har du mod på at prøve Norton 360, så kan du teste programmet helt kvit og frit i op til 30 dage.

1

Andre Security Suites Downloads

AVG Internet Security

AVG Internet Security

AVG Internet Security 2013 er ultimativ for alt, hvad du foretager dig online; indkøb, bankforretninger, browsing, email, socialt samvær på nettet og meget mere. Men det er ikke det hele. En bemærkelsesværdig teknologi til PC acceleration yder hurtigere og mere glatflydende video streaming uden at gå på akkord med din web erfaring. AVG Internet Security f…

4

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security er en velegnet og vidtspændende sikkerhedsprogramgruppe, som lanceres pakket med funktioner: En kraftig antivirus processor, intelligent firewall, phishing beskyttelse, spam filter, kraftigt virkende ophavsovervågninger og en hel del mere. "Safe Money" er en af de nye funktioner og det er en omarbejdelse af Safe Run teknologien, hvis formål er at besky…

5

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security

Hvis du mangler en komplet sikkerhedspakke til din Windows-baserede computer, så er BullGuard Internet Security et godt bud. Softwaren er 100% på dansk og med dansk support.BullGuard Internet Security indeholder en effektiv antivirus-teknologi, der er bygget på BitDefenders antivirus som utallige gange er kåret til en af de bedste i verden. Ved siden af antivirus-scanneren…

2