Security Suites
Panda Internet Security

Produkt specifikationer

Producent: Panda Security

Licens: Shareware

Version: 2013

Sprog: Engelsk, Dansk

Pris: kr.

Panda Internet Security

Download

Panda Internet Security er en sikkerhedsprogramgruppe, som gør det muligt for dig, at bruge internettet til hvadsomhelst. Den beskytter dig mod virus, hackere, online bedrageri, identitetstyveri og alle andre kendte og ukendte virustrusler. Den holder også din indbakke fri for spam og gør det muligt for dig, sikkert og privat, at surfe på web med den nye Panda Safe Browser.

Med Parental Control funktionen kan dine børn browse sikkert på internettet. Takket være Collective Intelligence er produktet sikrere og hurtigere. Collective Intelligence er et informations network, der fungerer som en løftestang for den viden, som er indsamlet fra Panda brugerfællesskabet. Den beskytter og sporer i real-time.

Denne nye version indbefatter en mængde hjælpeprogrammer og nye funktioner. Den forbedrede beskyttelse mod spyware, phishing, rootkits og udnyttende trojanske heste tillader dig, at kunne surfe på webet med fuldstændig sindsro - takket være det nye Web Filter og intelligente opdateringer.

Du vil også kunne nyde godt af lokal og online backup, så vel som at have mulighed for, at få adgang til PC'en via fjernstyring. Det nye, moderne, intuitive og letanvendelige interface frembyder maksimal beskyttelse med et minimum af effekt på PC'en. Den indbefatter Panda USB Vaccine til beskyttelse af din PC og USB drev mod infektioner og Panda Safe CD til at desinficere alle former for malware på din computer, også selv om Windows ikke starter op.

Panda Internet Security giver mulighed for at spille spil uden afbrydelser med den nye multimedia/gaming arbejdsmåde og din hjemmecomputers status checkes med den nye Home Network Manager.

Med 24 timers/365 dages Technical Support via email eller web vil du være i stand til, at sende mistænkelige filer direkte til vore PandaLab teknikere. Panda Security beskytter sine brugere mod virus og andre trusler. Som det altid er tilfældet, kan du være sikker på, at Panda's produkter yder maksimal beskyttelse med et minimum af resourceforbrug for PC'en.

3

Andre Security Suites Downloads

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security er en velegnet og vidtspændende sikkerhedsprogramgruppe, som lanceres pakket med funktioner: En kraftig antivirus processor, intelligent firewall, phishing beskyttelse, spam filter, kraftigt virkende ophavsovervågninger og en hel del mere. "Safe Money" er en af de nye funktioner og det er en omarbejdelse af Safe Run teknologien, hvis formål er at besky…

5

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total SecurityDu opnår den ultimative computerbeskyttelse med Bitdefender Total Security, der har alle de sikkerhedsfunktioner man overhovedet kan få brug for i Microsoft Windows.Bitdefender har valgt at kalde deres flagskib i sikkerhedsgenren for "Total Security" og det matcher ganske fint de funktioner du får med til softwaren. Bitdefender Total Security har, som de…

5