Security Suites
Kaspersky Internet Security

Produkt specifikationer

Producent:

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk

Pris: kr.

Kaspersky Internet Security

Download

Kaspersky Internet Security er en velegnet og vidtspændende sikkerhedsprogramgruppe, som lanceres pakket med funktioner: En kraftig antivirus processor, intelligent firewall, phishing beskyttelse, spam filter, kraftigt virkende ophavsovervågninger og en hel del mere.

"Safe Money" er en af de nye funktioner og det er en omarbejdelse af Safe Run teknologien, hvis formål er at beskytte dig, når du er i færd med online bankforretninger, køber ind og anvender betalingsservice. Click på "Pay" på eBay, accepter - og programmet kan automatisk åbne den relevante side i en beskyttet browser, isoleret fra resten af systemet, samtidig med at et virtuelt keyboard holder dit password, kontonumre og andre detaljer tilbage for keyloggers.

En anden stor tilføjelse er den nye Automatic Exploit Prevention processor, som har til formål at forhindre malware i at udnytte svagheder ved Flash, Java, Adobe Reader og andre almindelige applikationer.

Andre forbedringer indbefatter en mere præcis spam blokering, bedre sporing af phishing sites, mindre opdateringsfiler for at opnå hurtigere behandling og reducerede krav til dine systemresourcer (typisk RAM forbrug, når du kører den ibaggrunden, var ikke mere end 40 MB på vores test PC).

Yderligere får du en mængder af vigtige hjælpeprogrammer. Vulnerability Scan undersøger for eksempel dit system for manglende sikkerhedsopdateringer, eller mangelfuldt konfigurerede indstillinger. Network Monitor lader dig vide, hvilke andre IP-adresser der anvender din internetforbindelse. Der er en ad blokker, hjælpeprogrammer til privatsfære, et Windows modul til fejllokalisering og meget andet.

Til trods for sin funktionsstyrke, er Kaspary Internet Security ikke desto mindre let at anvende (firewall ordner, for eksempel, alting selv). Du ser aldrig nogen pop-ups, eller fejlalarmer). Hvad enten du er en nybegynder, eller en PC ekspert, er det helt klart værd at kigge nærmere på den.

5

Andre Security Suites Downloads

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security tilfører din computer både antivirus, firewall, antispam og forældrekontrol til beskyttelse af de mindste i familien.Den central del i Bitdefender Internet Security er antivirus-scanneren som altid er aktiv i Microsoft Windows. Alle filer og datatrafik bliver grundigt scannet og finder Bitdefender Internet Security tegn på virus eller pontenti…

2

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Panda Internet Security

Panda Internet Security

Panda Internet Security er en sikkerhedsprogramgruppe, som gør det muligt for dig, at bruge internettet til hvadsomhelst. Den beskytter dig mod virus, hackere, online bedrageri, identitetstyveri og alle andre kendte og ukendte virustrusler. Den holder også din indbakke fri for spam og gør det muligt for dig, sikkert og privat, at surfe på web med den nye Panda Safe Browse…

3